Jag heter Caroline Kindblom Landtmanson, är biolog och natur- och kulturguide. Jag är från Täby och bor nu på Öland där jag och maken driver en modern fårgård. Vi har också höns som lägger (färg)glada ägg och honungsbin. På ”fritiden” gör jag de humoristiska lammtavlorna, syr i skinn och stickar och virkar av garn från våra får. Inspiration till lammtavlorna får jag från våra lamm.

Naturen har alltid spelat en central roll i mitt liv. Från det att jag som liten flicka plockade pinnar och stenar, genom mina biologistudier till i dag när maken och jag återskapar betesmarker i det öländska mittlandet.

Djuren och människorna har påverkat och format naturen på Öland till det vi ser idag. Följ med mig på vandringen Kriget i Hagen, där vi tittar närmare på betesdjurens effekter. Eller låt Skogens energier fylla dig på ett Skogsbad i den magiska Mittlandskogen. Under vår och sommar kan du hänga med till "Salamandersjön" och träffa sagolika drakar (Salamander) och gosa med ulliga små lamm. Vill du lära dig mer om får och ull så har jag kurser i kärleksknutsvirkning.

Jag hoppas du ska hitta något som passar dig, annars får du höra av dig så hittar vi på något tillsammans! Kommer du till Öland som grupp eller företag kan jag skräddarsy en guidning bara för er.